Omschrijving

Omschrijving

Niet de drukte van een stad, niet de zakelijkheid van een hotel maar de knusheid van het Drentse Landschap en de Drentse cultuur staan hier centraal.

Hier komt u echt tot rust in een landelijke omgeving. U kunt de zon zien opkomen en weer zien ondergaan. Een heerlijk bed en een verzorgd ontbijt. En dat alles voor een aantrekkelijke prijs.

De gastenkamers van “de 10e Vene” bevinden zich op de 1e verdieping. Er is geen lift aanwezig. De bewoners van het huis leven op de begane grond.

De kamers zijn ruim van opzet. Naast slaapgelegenheid is er ook een zithoek en een eethoek.

Op dezelfde verdieping bevindt zich een badkamer met douche en toilet. Mochten beide kamers bezet zijn, dan moeten alle gasten daar gebruik van maken.

U kunt uw ontbijt op uw eigen kamer nuttigen op een door u afgesproken tijd. Zo wordt uw privacy gerespecteerd. U kunt eventueel ook zonder ontbijt de kamers bespreken. En mocht het prachtig weer zijn, dan kunt u , mocht u dat op prijs stellen, het ontbijt buiten geserveerd krijgen.

Er is een overdekt terras met houtkachel. Ook kunt u bij zomers weer op diverse plaatsen rondom het huis zitten. Hieronder ziet u het overdekte terras in de winter.

Er is WIFI beschikbaar.

Mocht u met de fiets komen: er is een overdekte stalling aanwezig evenals een laadpunt voor uw eventuele accu.

Comments are closed.